Jag heter Hampus Magnusson

Nedan kan du se mina viktigaste frågor

Hej!

Jag heter Hampus Magnusson och är biträdande kommunalråd i Göteborgs Stads kommunstyrelse.

Jag är 33 år och har levt mitt liv i Göteborg med undantag för militärtjänstgöring som plutonbefäl inom Marinen i Karlskrona och på Berga samt en kortare utlandsvistelse i Österrike för studier. Jag är utbildad civilekonom och jobbar idag heltid som biträdande kommunalråd för Moderaterna med ansvar för stadsbyggnadsfrågor och integration.

På fritiden kopplar jag gärna av med träning, matlagning, läsning samt umgås med vänner.

Jag arbetar politiskt för att jag älskar vår stad och brinner för att utveckla och göra den ännu bättre. Jag tycker det är dags för ett nytt ledarskap i Göteborg. Socialdemokraterna har styrt staden i över 20 år. De bär ansvaret för stadens nedsolkade rykte, de sjunkande skolresultaten och för segregationen.

 

 

 

 

Fler jobb i Göteborg

Jag vill arbeta för fler jobb i Göteborg, genom ett bättre företagsklimat och en tydlig koppling mellan utbildning och arbetsliv.

Göteborg ska bli en modern storstad

Jag vill att Göteborg ska vara en modern storstad. Vi ska bygga fler bostäder, satsa på universitetet för att bli Sveriges bästa studentstad och bli en modern grön storstad.

För ett levande nattliv

 Jag vill att Göteborg ska vara en stad med ett pulserande nattliv. Därför vill jag att krogarna ska få ha öppet till fem på morgonen och är orolig för vänsterpartiernas dubbelstöt mot restaurangbranschen.